QUOOKER
De kraan die alles kan

Quooker zorgt voor gemak en luxe in uw keuken

De Quooker is al jarenlang niet meer weg te denken uit keukens, over de gehele wereld. Dit innoverende merk blijft zich continu ontwikkelen op het gebied van functionaliteit en design. Van gekoeld tot kokend water en van bruisend tot plat water; de Quooker kan het allemaal!

Een Quooker-kraan is niet alleen een tijdsbesparende oplossing, maar ook een milieuvriendelijke keuze, aangezien u alleen het water verwarmt dat u daadwerkelijk nodig heeft. Bovendien is de Quooker met zijn strakke design en hoogwaardige materialen een stijlvolle toevoeging aan elke keuken. Met de Quooker haal je niet alleen een praktisch apparaat in huis, maar ook een vleugje luxe en gemak dat je keukenervaring naar een hoger niveau tilt.

Een tijdsbesparing in stijl

Stelt u zich eens voor…terwijl de wereld nog in de mist van de vroege uren gehuld is, tikt u op uw elegante Quooker kraan. Binnen een oogwenk stroomt er kokend water in uw favoriete theemok, en de aromatische geur van vers gezette thee vult de lucht. Geen wachttijd, geen gedoe, alleen pure, onmiddellijke verwennerij.

Later op de dag meer zin in gekoeld, bruisend water? Met een eenvoudige druk op de knop tapt u direct gekoeld en bruisend water uit uw Quooker-kraan, het water stroomt koud en sprankelend in uw glas. U hoeft niet langer te wachten tot flessen water zijn afgekoeld in de koelkast of zware pakken bruiswater van de supermarkt te dragen.

Geniet met Quooker iedere dag van meer gemak en luxe in uw keuken.

De voordelen van een Quooker-systeem

  • Quooker-kranen hebben een stijlvol ontwerp dat in elke keukenstijl past.
  • Direct kokend water elimineert de noodzaak van een waterkoker en bespaart kostbare tijd.
  • Dankzij geavanceerde isolatie blijft de kraan aan de buitenkant altijd koel.
  • Kies uit diverse stijlen en afwerkingen voor de perfecte kraan in uw keuken.
  • Optie voor gekoeld en bruisend water met toevoeging van de Quooker CUBE-accessoire.
  • Voegt functionaliteit en luxe toe aan elke moderne keuken.

Kranen met Quooker-systeem intergratie

Ihre Küche biedt wanneer u een CUBE-reservoir aan de keuken toevoegt, ook een kraan die bij uw stijl en design past. Tijdens een persoonlijk adviesgesprek bekijken we graag samen welke kraan het beste aansluit bij uw specifieke Quooker-systeem.

Flex

Fusion

Front

Classic Fusion

Nordic Twintaps

Nordic single tap

Classic Nordic single taps

Het juiste Quooker design is de finishing touch op uw keuken

Nadat u een bepaald type Quooker-kraan heeft geselecteerd, rest u nog één belangrijke keuze: het bepalen van de afwerking. In totaal bieden we zeven verschillende mogelijkheden aan: chroom, roestvrij staal, zwart, goud, messing patina, gunmetal en rosé koper. Houdt u er wel rekening mee dat niet elke afwerking beschikbaar is voor alle Quooker-kranen.

Ihre Kuche - De Quooker kraan jouw finishing touch in de keuken

Chroom en roestvrij staal vertegenwoordigen tijdloze afwerkingen die naadloos in elke keuken passen en beschikbaar zijn voor alle Quooker-kranen. Indien uw keuze valt op een Flex- of Front-kraan, opent zich een wereld van mogelijkheden. Met zwart kunt u een krachtig statement in uw keuken maken. Of u kunt kiezen voor een van de nieuwste afwerkingen van Quooker, zoals het warme en veelzijdige rosé koper, of gunmetal, waarmee u uw keuken een industriële uitstraling geeft.

Als u voor de Fusion-kraan kiest, heeft u tevens de optie om te gaan voor de messing patina of de gouden variant. Ihre Küche staat klaar om u te assisteren bij het maken van deze belangrijke keuze om uw keuken perfect af te stemmen op uw stijl en behoeften.

Ihre Kuche - De Quooker kraan jouw finishing touch in de keuken
sfeervolle zwarte quooker kraan van ihre kuche

Zwart

Donkere kleuren in de keuken zijn al een tijdje populair, variërend van diepblauw en groen tot elegant zwart en alle grijstinten daar tussenin. Een zwarte Quooker-kraan past uitstekend bij deze trend.

sfeervolle goude quooker kraan van ihre kuche

Goud

Met een laagje 24-karaats goud verguld, is de gouden Quooker-kraan de stralende blikvanger in huis.

klassieke messing quooker kraan van ihre kuche

Fusion messing patina

De Quooker-kranen in messing patina zijn als een zorgvuldig gerijpte wijn of een handgemaakte leren tas. Ze worden met de tijd alleen maar mooier en voegen extra karakter toe aan uw keuken.

Bij Quooker staat veiligheid centraal

Quooker heeft grondig nagedacht over het voorkomen van brandwonden en heeft talloze beveiligingsmechanismen ingebouwd. Zo heeft bijvoorbeeld de Quooker Fusion een dubbele druk- en draaibediening, terwijl de Quooker Flex is uitgerust met een kindveilige knop. Quooker heeft doordacht en proactief gehandeld om ervoor te zorgen dat uw keuken een veilige omgeving is, ook wanneer u kleine kinderen heeft.

Als u advies nodig heeft bij het kiezen van het juiste kraanmodel voor uw situatie, staat Ihre Küche graag voor u klaar om samen met u te kijken naar uw specifieke behoeften en om de kraan te vinden die perfect bij u past, ook met het oog op de veiligheid.

Bruisend water uit uw quooker-systeem?

Quooker opent de deur naar een wereld van verfrissing met direct gekoeld en bruisend water binnen handbereik. Met de toevoeging van de Quooker CUBE-accessoire aan uw keuken, krijgt u niet alleen toegang tot kokend water, maar ook tot heerlijk gekoeld water om uw dorst te lessen op warme zomerdagen. Bovendien biedt Quooker u de luxe van bruisend water, dat u met één druk op de knop kunt tappen. Geen gedoe meer met flessen in de koelkast bewaren of koolzuurhoudende dranken kopen. Quooker brengt gemak en verfrissing samen in één kraan, waardoor uw keuken een centrum van comfort wordt voor het hele gezin. Met Quooker wordt het bereiden van drankjes, of het nu een glas ijskoud water of een bruisende limonade is, net zo eenvoudig als het indrukken van een knop.

Groot keukenblad met quooker kraan van Ihre Kuche

Kom langs bij Ihre Küche voor meer inspiratie

Een keuken moet zowel qua functionaliteit als look & feel perfect aansluiten bij uw karakter. Daarom nemen wij echt de tijd voor u. Tijdens een drie uur durend persoonlijk adviesgesprek halen we samen alle aspecten naar boven die belangrijk zijn voor het samenstellen van een keuken die méér is dan alleen een plek om te koken.

Maak direct een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek bij Ihre Küche en ervaar dat het ook anders kan.