Bekijk de
keukens

IHRE KÜCHE

Moderne, exclusieve keukens
passend bij uw karakter

Bent u opzoek naar een prachtige keuken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Onze gepassioneerde ontwerpers nemen de tijd voor u om uw droomkeuken te realiseren.

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige kwaliteit merken en materialen.

Een huiselijke sfeer
met luxe keukens

  • Persoonlijke aandacht, een goed advies en een uitstekende service
  • Nederlands sprekende adviseurs
  • Gespecialiseerd in het design merk Next 125
  • Vijf minuten over de grens bij Nijmegen
  • Meer dan 35 jaar ervaring
  • Montage in eigen hand door heel Nederland.

Een showroom vol met inspiratie
met de keukens van NEXT125

nx870

nx510

nx510

nx960

Ihre Küche - Modern, persoonlijk en exclusief

Onze
werkwijze

Persoonlijke aandacht
voor u en uw keuken

Al meer dan 35 jaar helpt Ihre Küche klanten door heel Nederland bij het samenstellen van hun droomkeuken. De montage hebben we compleet in eigen hand en bij de juiste voorbereidingen wordt uw keuken door een van onze vakkundige monteurs aangesloten.

In onze showroom inspireren wij u graag met de nieuwste ontwikkelingen en trends op keukengebied.

Om alle ruimte te hebben om uw persoonlijke keukenwensen in kaart te brengen, werken wij alleen op afspraak. Voor een eerste afspraak nemen wij ongeveer 3 uur de tijd. Wanneer we een goed beeld van uw wensen hebben, heeft u binnen 7 werkdagen een (Nederlandse) offerte met uitgebreid ontwerp.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor u?
Neem gerust contact op

Wat onze klanten zeggen

Ihre Küche
Uitstekend
4.8
Gebaseerd op 185 recensies
Jeroen F.
Jeroen F.
Een fantastisch ontwerp (out of the box) laten maken. Het resultaat mag er zijn. Wat een prachtige keuken is het geworden. Frank dacht ook echt met ons mee. Regelmatig contact gehad. De afstemming met Ihre Kueche naar KeukenbouwersPlus was perfect. Prima vakmensen die de elektriciteit aangelegd hebben, stukadoorswerkzaamheden gedaan hebben en uiteindelijk de plaatsing van de keuken hebben verzorgd. Service vanuit Ihre Kueche en KeukenbouwersPlus is zeer goed bevallen.Echte vakmensen! Nogmaals dank voor alles!
Sjany D.
Sjany D.
Wij hebben een prachtige keuken!! Tarik heeft heel goed naar ons geluisterd en een heel mooi ontwerp gemaakt. En de plaatsing in één dag (nadat onze aannemer het voorwerk had gedaan) was werkelijk foutloos. Heel mooi werk geleverd! Uitermate blij met de vriendelijke ontvangst, het goed bereikbaar zijn voor onze vragen en het mooie eindresultaat!
Reactie van de eigenaar: Hoi Sjany.Bedankt voor je leuke review en de fijne samenwerking.Groetjes Tarik.
Roel D.
Roel D.
Wij hebben heel lang nagedacht over onze keuken en zijn bij veel keukenzaken gaan kijken. Wij hebben ervaren dat Ihre Kuche aan al onze wensen kon voldoen voor een goede prijs. De service was daarnaast erg goed. Wij zijn heel gelukkig met het eindresultaat en we hebben een supermooie keuken van ze gekregen. De kwaliteit is ook top! Dankje IhreKuche!
Reactie van de eigenaar: Beste Roel, bedankt dat we deze mooie keuken in Oeffelt mochten monteren! Groetjes Frank
BR 0.
BR 0.
Prettig contact, goed meegedacht, afspraken zijn duidelijk, vakmensen
Reactie van de eigenaar: Beste Luc & Vera, bedankt voor de mooie review.Groetjes Frank
C H.
C H.
We zijn enorm goed geholpen door Ihre Küche. Ze hebben een uitgebreide showroom waarin ze alle tijd nemen om je goed te helpen en je alle materialen en apparatuur in alle rust kunt bekijken. Het zetten van de keuken ging ook super snel! We hebben best een grote keuken maar ze waren al met een ochtend klaar. Tijdens het proces hebben ze bij iedere stap goed met ons overlegd en als er kleine dingen toch anders moesten hebben ze ons alle informatie gegeven zodat we een goede beslissing konden nemen. Daarnaast zijn ze ook heel flexibel geweest, helaas liep onze verbouwing net iets anders waardoor de plinten nog niet konden worden geplaatst. Dit was geen probleem en ze komen de plinten op een later moment plaatsen. Ook een passtuk wat niet helemaal goed was hebben ze op een later moment netjes geïnstalleerd.Naast al deze gewelidge service zijn ze ook nog eens een stuk goedkoper dan de concurent in Nederland en hebben we daardoor hele mooie apparatuur kunnen aanschaffen tegen een veel betere prijs.Om een lang verhaal kort te maken. Als je overweegt een keuken te kopen, doe het dan hier!
Reactie van de eigenaar: Super bedankt voor deze review !!
Daniel S.
Daniel S.
I am extremely happy with my shiny new kitchen from "IhreKüche". Thanks to Tarik, Frank & the entire team for the amazing service from planning, buying, installing & service afterwards. The kitchen feels extremely valuable, is really beautiful and we found a good middle-ground to make the deal happen. Small issues post installation get support quickly to deliver a perfect result. Thank you for the great collaboration - seeing the plan become reality is amazing, I love the kitchen!
Reactie van de eigenaar: Daniel, mooi dat je zo tevreden bent met de keuken!Groetjes Tarik & Frank.
js_loader